Vélemény más szemszögből

Szabadelvű

Szabadelvű

A kimoderált komment

2018. április 19. - Liberalissimus

 

Hát nem úgy alakult, ahogy korábban a témáimat terveztem...

Egy barátom mesélte: (valószínűleg) elsőként kommentelt az "Azonnali" portálon közölt Schiffer András interjúhoz - http://azonnali.hu/cikk/20180418_schiffer-andras-most-mindent-elmond-amit-eddig-nem-akart -. A portál a nevéhez méltóan - azonnal (jó, rendben, kb. 10 perc múlva) - nyom nélkül törölte a kommentet. A komment szövege ez volt:

"Szerintem nagyon jó interjú, önmagával konzisztens, most is ugyanazokat az értelmetlen baromságokat nyomja (és a kellemetlen kérdéseket elutasítja), mint tette korábban is. Ha nem minden időben a hatalomhoz húzna, mondanám, egy igazi Bourbon a pali..."

A barátom a kommentet hirtelen felindulásból írta elmondása szerint - ahogy a kommenteket az esetek többségében írják -, de mindenki megítélheti, volt-e oka a törlésnek?

A bejegyzés trackback címe:

https://tolerans.blog.hu/api/trackback/id/tr4513848334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása